INSPELNING

 

INSPELNING AV SINGEL, EP ELLER ALBUM
Jag erbjuder helhetslösningar med inspelning, mix och mastering. Som producent kan jag även hjälpa er hitta rätt sound, men det är ni som bestämmer min roll och hur delaktig jag ska vara. Jag arbetar efter principen ”det ska bli bra” och debiterar därför inte per timme utan per projekt. Vid inspelning av EP och album kan jag erbjuda bra paketpriser.

SÅNGPÅLÄGG
Musik, framförallt elektronisk, kan man producera hemma. Sedan är rum och utrustning inte tillräckligt bra för sånginspelning. SOUNDALIZE erbjuder bra rum och klassiska vokalkedjor (mikrofoner, preamps, outboards m.m). Här låter det som på radio!

Som producent kan jag även vägleda dig vid inspelningen. Jag lyssnar efter det unika i din röst och vad du är bra på. Vi väljer ut rätt tagningar och skapar tillsammans ett professionellt sångpaket.

SPEAKER
Det lilla inspelningsrummet lämpar sig utmärkt för talinspelning. Rummet är ”luftigt” och man kan arbeta länge utan att bli trött i rösten. Här finns professionella mikrofoner, preamps och processorer lämpade för röst.

Jag arbetar själv som speaker och kan därför erbjuda snabba inspelningar av fraser. Hör av er för röstprov!